Φωτια Στα Βιλια - Fhxgtljno3bmvm : Λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στα βίλια, εκκενώνονται αυτή την ώρα οι οικισμοί άγιος γεώργιος και παλαιοχώρι.

Φωτια Στα Βιλια - Fhxgtljno3bmvm : Λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στα βίλια, εκκενώνονται αυτή την ώρα οι οικισμοί άγιος γεώργιος και παλαιοχώρι.. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Στο μέτωπο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό.

Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό. Συνεγερμός στα βίλα αττικής από φωτιά στην περιοχή. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Ίσως εκκενωθούν κι άλλοι οικισμοί.

Z Izabngl Lhtm
Z Izabngl Lhtm from www.newsit.gr
Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση. Συναγερμός στην πυροσβεστική για πυρκαγιά στα βίλια αττικής. Στο μεταξύ, εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή. Ίσως εκκενωθούν κι άλλοι οικισμοί. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό.

Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής.

Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των. Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής. Λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στα βίλια, εκκενώνονται αυτή την ώρα οι οικισμοί άγιος γεώργιος και παλαιοχώρι. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Στο μέτωπο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν. Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων.

Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Συναγερμός στην πυροσβεστική για πυρκαγιά στα βίλια αττικής. Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Mh8tb26dhh9sjm
Mh8tb26dhh9sjm from static.euronews.com
Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά μαίνεται σε η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό, ωστόσο πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Αγνοείται μια ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες, με την πυρκαγιά να κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες, με την πυρκαγιά να κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Η αττική βρίσκεται ξανά σε πύρινο κλοιό, λίγες μόνο ημέρες μετά τη μεγάλη. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Οι κάτοικοι των οικισμών έλαβαν μήνυμα από το 112 να εκκενώσουν προς ψάθα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Στο μεταξύ, εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό. Πρόκειται για δύσβατες περιοχές, με το έργο της κατάσβεσης να είναι πολύ δύσκολο.

Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Στο μεταξύ, εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή.

Fwtia Sta Bilia Mainetai Ane3elegkth Oi Floges Katey8ynontai Notia Newsbeast
Fwtia Sta Bilia Mainetai Ane3elegkth Oi Floges Katey8ynontai Notia Newsbeast from www.newsbeast.gr
Με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και μεγάλο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Στο μεταξύ, εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό. Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό.

Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Πρόκειται για δύσβατες περιοχές, με το έργο της κατάσβεσης να είναι πολύ δύσκολο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα. Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις. Μέχρι στιγμής έχει δοθεί εντολή. Ίσως εκκενωθούν κι άλλοι οικισμοί. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά μαίνεται σε η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό, ωστόσο πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το. Συνεγερμός στα βίλα αττικής από φωτιά στην περιοχή.